Bedrukking

Bedrukking

Wij van Mossel Sport bedrukken bijna alle soorten textiel en zijn werkzaam voor verenigingen, sponsoren, bedrijven en particulieren.Je kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote aantallen en hanteren een snelle levertijd. Of het nou gaat om shirts, trainingspakken, tassen, truien, polo´s of andere dingen, wij bedrukken het! Voor onze opdrukken maken wij gebruik van verschillende technieken. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn bij ons? Neem dan contact op.

Logo’s bedrukken

Ook logo’s drukken wij meestal met foliedruk. In dat geval wordt de logo echter eerst via een printer op transferpapier gezet. Vanuit het transferpapier wordt het logo dan op het artikel geplaatst. Het maakt dan niet uit of het om een enkele kleur of meerdere kleuren gaat. De opdruk is uitstekend wasbaar en kleurecht. Wij adviseren graag. Meer info? Neem dan contact met ons op.

Namen en nummers bedrukken

Namen en nummers kunnen wij bedrukken in verschillende kleuren en lettertypen. Voor bijvoorbeeld een rugnummer met naam op een voetbalshirt, broekje of trainingspak is geen enkel probleem. Kom langs bij ons in de winkel voor meer informatie. Wij hanteren een snelle levertijd. Ook kan je bij ons terecht voor grote aantallen.

Je eigen idee laten bedrukken

Heb je een eigen idee dat je wilt laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem. Of je nou wel of geen eigen ontwerp hebt, wij helpen je graag. Je kan zelf aangeven welke tekst / afbeeldingen / kleuren je wilt gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website of bel 0596-680544.

Reclameborden

Ook voor reclameborden ben je bij Mossel Sport aan het juiste adres. Van eenvoudige tot gecompliceerde ontwerpen kunnen wij plaatsen op een reclamebord. Van zwart-wit tot full-color. Wij leveren reclameborden aan sportverenigingen, bedrijven en particulieren.

Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk, denk bijvoorbeeld aan het type materiaal of gewenste afmeting.  Voor meer informatie kan je het beste contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen. Wij helpen je graag!