Zwemmen

Of je nu gaat zwemmen voor je plezier, een training of een wedstrijd, bij Mossel Sport vind je alles wat je nodig hebt. Badkleding is er in alle kleuren en maten. Van bikini’s tot aan badpakken en van zwembroeken tot aan zwemslips van merken als Speedo, Protest, O’Neill en Brunotti. Combineer deze met bijpassende zwembrillen of badmutsen. Alles voor veel zwemplezier!

 

Badkleding

Bij het aanschaffen van badkleding is een goede pasvorm belangrijk, door de flexibele stof heb je genoeg bewegingsvrijheid. Als je een fanatieke zwemmer bent, dan is functionele badkleding ideaal. Deze heeft een nauwe pasvorm, waardoor de weerstand in het water wordt verminderd.

Veel functionele badkleding is tegenwoordig gemaakt van chloorbestendig materiaal, dit zorgt voor een optimale duurzaamheid. Zelf kun je ook voorkomen dat de stof snel verbleekt door na het zwemmen je badkleding goed uit te spoelen en met de hand te wassen. De stof Lycra die voornamelijk bij bikini’s gebruikt wordt, is niet bestand tegen schadelijke vloeistoffen zoals zonnebrand, shampoo, transpiratie en chloor. Let wel op dat je badkleding goed laat drogen voordat je het opbergt, anders verkleurt de stof alsnog. Doe dit niet op een verwarming of in de zon want dat maakt het elastane zwakker.

Wij staan voor je klaar!

 

Mossel Sport
Dijkstraat 72-74
9901 AV Appingedam
0596-680544
sporthuismossel@home.nl